ellebellekakan

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

sophieanjos@hotmail.com

17 november 2013 17:25

Hej! Jag är på jakt efter det bästa nutella-mousse receptet.. Ska fylla en tårta. Då ska den ju vara mycket stabil. De recept jag hittat har bara grädde och nutella i. Jag har testat göra mousse av färskost, grädde och nutella men den blev jätterinnig när den stått framme ett tag, och jag vill ju inte att tårtan ska tippa över om fyllningen blir varmare än kylskåp.. Jag tänker mig gelatin i, men hur går det ihop..? Kan man ha det? Tack på förhand! /Sophie

Elin

28 november 2013 10:06

Hej!
Jag har bara gjort nutellamoussen med grädde o nutella. Vispar grädden hårt o blandar i nutellan sedan låter jag den stå till sig i kylen en stund innan jag använder den, tycker att det fungerat bra och att den blivit stabil! mvh Elin

 
sven o svensson

sven o svensson

10 mars 2013 19:17

Vill att du funderar ut hur min tårta skall se ut. Går i pension i aug

"svenpuse"

http://Knislinge

Elin

22 april 2013 11:14

ja,du sven! vi får se vad vi kan hitta på :-)

Presentation


Välkommen till mitt lilla bakgalleri!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Tårtor Barn

Tårtor Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards